Veleprodaja

 

Veleprodaja poduzeća Gracin usluge d.o.o. nalazi se u Centru male privrede u Zagrebu na adresi Savica Šanci 117.

Veleprodajni centar raspolaže sa 420 m² skladišnog prostora, 20 m² komore za duboko hlađenje i 60 m² kancelarijskog prostora.

Osnovna veleprodajna ponuda zasniva se na vlastitom proizvodnom programu toaletnog papira Panda i uvoznog programa zaštitnih rukavica također pod robnom markom Panda.

Veleprodajni centar u svojoj ponudi ima i robe koja je u određenom trenutku atraktivna na tržištu, te naša veleprodaja uspijeva kroz avansna plaćanja i veće količine osigurati kvalitetnu cijenu za naše maloprodaje, ali i za ostale naše poslovne partnere i kupce.

Osim kupaca koji kod nas kupuju sa namjenom za daljnju prodaju, imamo i kupce kao što su domovi umirovljenika, škole, vrtići i razni restorani.

Jedna od naših veleprodajnih aktivnosti je i ponuda raznih prigodnih paketa, koje slažemo sami ili u dogovoru s poslovnim partnerom, a moguća namjena im je poklon paket za radnike, poklon paket za djecu ili poklon paket za poslovne partnere.

Dugogodišnje poslovanje i kontakt s našim dobavljačima garantiraju nam mogućnost nabavu robe po vrlo kvalitetnim uvjetima, što je ujedno i garancija našim kupcima da smo u mogućnosti s cijenom i kvalitetom usluge zadovoljiti njihove potrebe.

 


Designed by Mega info d.o.o.