Toaletni papir

 

Tijekom 1999. godine napravili smo našu prvu liniju za proizvodnju i konfekcioniranje toaletnog papira u rolama. Ubrzo počinjemo s proizvodnjom našeg toaletnog papira pod nazivom Panda. 15.05.2000. godine dobivamo uvjerenje da naša motalica za proizvodnju toaletnog papira zadovoljava sve potrebne norme i izrađujemo nove motalice spremne za daljnju prodaju.


Proizvodni asortiman sastoji se od tri vrste toaletnog papira (jednoslojni, dvoslojni i troslojni) i od dvije vrste toaletnih ručnika (dužina role 23 cm i 30 cm).Repromaterijal koji se koristi je ovisan o trenutnoj ponudi na tržištu, uglavnom je to uvoz  celuloze 100%-tne bjeline (dvoslojna i troslojna) i mokromočeni reciklirani papir namijenjen za toaletne ručnike.

Toaletni papir i ručnike u rolama Panda, najviše prodajemo u vlastitim trgovinama Panda, no svojom sve boljom kvalitetom i pristupačnom cijenom nalazimo tržište i u drugim trgovačkim kućama ili direktno kod krajnjeg potrošača po raznim poduzećima ili javnim ustanovama.

Osim proizvodnje toaletnog papira naša proizvodnja specijalizirala se za proizvodnju papirnatih cijevi (hilzni) za vlastitu proizvodnju i za druge proizvođače toaletnog papira u rolama.

Proizvodni asortiman toaletnog papira:

 


Designed by Mega info d.o.o.